Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag over folders bezorgen hier niet tussen? Stel je vraag dan via ons contactformulier.

Je mag bezorgen vanaf 13 jaar.

Je ontvangt een bevestiging van jouw inschrijving per mail. Wij bellen je zodra er een wijk bij je in de buurt vrij is. Helaas, kunnen wij niet zeggen wanneer dit is.

De vergoeding ligt aan: het aantal adressen in jouw wijk, de moeilijkheid van bezorgen en het aantal folders. Het aantal folders verschilt per week en de vergoeding is dus ook elke week anders. Als wij jou bellen, vertellen wij je meer over de vergoeding.

Het aantal folders verschilt per week. Zo zijn er meer folders om te bezorgen rond de feestdagen, dan in de zomer. Je kan in een week dus meer of minder folders ontvangen dan het gemiddelde. Bij de aanstelling vertellen we het gemiddelde aantal folders per week voor deze wijk.

 

Dit kunnen een kant-en-klare Reclamefoldermap of geseald pakket zijn, maar ook losse reclamefolders of folders samen met een weekblad. Als we contact met je opnemen hoor je meteen welk product jij kan gaan bezorgen.

De exacte bezorgdagen hoor je op het moment dat we contact met je opnemen. Wij hebben diverse bezorgmomenten: in een groot gedeelte van ons gebied kun je zaterdagmiddag t/m maandag folders bezorgen. Maar daarnaast hebben we in enkele regio’s bijvoorbeeld een weekblad en dan bezorg je op dinsdag, woensdag of donderdag.

Dat ligt eraan of jij folders gaat bezorgen die al ingevouwen zijn of dat je de folders zelf nog moet vouwen. Hoeveel tijd je kwijt bent voor het vouwen van de folders ligt aan het aantal folders. Dit kan dus elke week anders zijn. Houd er ook rekening mee dat je in het begin langer bezig zult zijn.

Axender kan jou een fietstas in bruikleen geven. Hier vragen wij een borg van € 10,- voor. De borg wordt op de 1e bezorgvergoeding ingehouden. Bij het inleveren van de fietstas storten wij de borg terug op je rekening.

Ja. Je hoort bij het aanstellingsgesprek op welke dag dit is.

Ja. Om voor ons te bezorgen heb je een geldig legitimatiebewijs (paspoort of identiteitskaart) nodig. Op een rijbewijs missen gegevens over je nationaliteit en daarom is deze niet geldig. Kom jij uit een EU land of uit Liechtenstein, Noorwegen of IJsland en wil je bezorgen? Dan geldt deze regel ook voor jou. Anders mag je alleen voor ons bezorgen als je in het bezit bent van een verblijfsvergunning met de tekst: ‘arbeid is toegestaan,
een tewerkstellingsvergunning is niet vereist’.

Je krijgt 1x per maand uitbetaald. Het geld maken wij over naar jouw bankrekening. Als je start bij Axender ontvang je ons Betaalschema 2018. Daarop zie je precies wanneer je betaald krijgt. Let op: wij betalen de maand achteraf uit.

Geef dit altijd aan ons door! Het is de bedoeling dat je zelf een vervanger zoekt voor deze periode. Denk aan een vriendje, buurtgenootje of misschien een familielid. Kan je echt geen vervanger vinden? Neem dan even contact met ons op.

Rechtsbovenin zie je JOB staan. Hier kun je direct inloggen op Jouw Online Bezorgportal en heb je toegang tot al jouw gegevens.

Je kunt altijd een nieuwe inlogcode opvragen via de bezorgadministratie van jouw vestiging.

Als je wilt stoppen met bezorgen dan moet je dit schriftelijk melden bij de bezorgadministratie van jouw regio. Dat mag per mail maar ook per brief.

Matchen de antwoorden op deze vragen met wat jij zoekt?

Meld je dan snel aan als bezorger!