Vomar Cover Challenge!

DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN!

__________________________________________________

Vanaf januari bezorgt Axender de folders van Vomar. Heb jij deze al in jouw pakket ontdekt? Ja? Dat is mooi! Bezorg jij de folder van Vomar dan ben jij een van de gelukkige bezorgers die mee kan doen met de Vomar Cover Challenge.

De Challenge is voltooid!

Wat was het leuk 🙂 De afgelopen 11 weken zijn we door jullie verrast met ontzettend leuke foto’s. En die hebben we ook nog eens mogen belonen met mooie prijzen!

We willen iedereen die aan de Vomar Cover Challenge heeft meegedaan ontzettend bedanken voor het enthousiasme!

Challenge #11, de allerlaatste is gewonnen door Yannick! Hij is een van de bezorgers die de challenge volledig heeft voltooid en ons 11 weken lang verrast heeft met leuke bezorgselfies! Hij wint dan ook de hoofdprijs: een vlogcamera!

 

Algemene voorwaarden

Wat is de Cover Challenge?
De Cover Challenge is een actie voor bezorgers van een specifieke folder. Deze keer staat de folder van Vomar centraal. Als bezorger van de Vomar folder ontvang je gedurende de actieperiode iedere vrijdagmiddag via JOB/Bezolink een nieuwe challenge. Voer de opdracht uit tijdens je bezorgronde en maak iedere week kans op te gekke prijzen! Iedere donderdagochtend maken wij de winnaars van die week bekend. Houd deze pagina en je mail dus goed in de gaten om te zien of je gewonnen hebt. En… je mag net zo vaak meedoen als je wilt!

De Vomar Cover Challenge loopt van 10 februari t/m 24 april 2018.